Pensiunea Bucovina Malini

Pensiunea Bucovina Malini este situata in localitatea Valeni Stanisoara, la o distanta de aproximativ 10 kilometri de centrul localitatii Malini, si la o distanta de 35 de kilometri de Falticeni. Daca doriti sa va petreceti Pastele intr-o astfel de locatie puteti ajunge la destinatie cu masina deoarece drumul este asfaltat si nu ve-ti intampina probleme pe referitor la acest aspect.

Pensiunea Bucovina Malini este dotata la demisol cu o crama unde puteti sta cu cei dragi la un pahar cu vin de calitate, si tot aici va puteti relaxa jucand, rummy, biliard, tenis de masa, sah sau scrable. Mai dispune de o sala de conferinte unde se pot tine o serie de sedinte sau de prezentare a unor afaceri. Aveti totodata acces la internet, telefonie mobila si fixa, si fax.

Daca doriti va putem pune la dispozitie laptot, retroproector, sau alte instumente ce va pot ajuta sa prezentati intr-un mod placut o afacere. Pensiunea mai este dotata si cu sauna de relaxare, unde puteti petrece clipe minunate dupa un program incarcat pe care la-ti avut.

Parterul pensiunii este situat chiar langa receptie, restaurantul, ce este prevazut cu separeu pentru nefumatori, bucatarie, si terasa. Primul etaj are ca posibilitati de locuire, apartamente cu 2 camere, sau 4 camere duble, fiecare din acestea avand baie si balcon.

La nivelul doi se gasesc la fel apartamente cu 2 camere sau 4. Totodata putem organiza o serie de excursii la manastiri cu ajutorul masinilor pensiunii, excursii cu bicicleta pe trasee montane, pe perioada iernii putem organiza excursii cu sania. La cererea dumneavoastra putem face de asemenea excursii vizitand obiective turistice, cetatea de Scaun a Sucevei, sau partia de ski de la Pojorata – Malini.

Astfel daca doriti o vacanta relaxanta, sau vreti sa va petreceti sarbatorile intr-o destinatie placuta puteti apela la serviciile Pensiunea Bucovina Malini.