Cazare in Pojorata – Bucovina

Daca sunteti in cautarea unei pensiuni in Pojorata, puteti apela la serviciile Pensiunii Bucovina din Malini, situata in comuna Malini, la 70 Km de Pojorata. Pensiunea Bucovina din Malini este situata la baza partiei de ski Pojorata din satul Valeni Stanisoara, comuna Malini.

Pozitia acestei pensiuni este foarte buna si se afla la aproximativ 10 km de centru comunei Malini, la aproximativ 35 de km de Falticeni. La aproximativ 50 km de Pensiunea Bucovina Malini veti gasi Manastirea Voronet si Manastirea Humor. Pornind de aici aveti posibilitate de a vizita unele obiective turistice precum varful Raraul sau masivul Giumalaul, iar ca si cale de a ajunge aici puteti apela la traseul rutier, cu trenul sau chiar cu avionul prin aeroportul Suceava ce se afla la o distanta de 63 de kilometri.

Puteti petrece astfel clipe frumoase in aceste locuri, deoarece Bucovina este recunoscuta pentru peisajele sale mirifice, si pentru traditiile ei ce se pastreaza din cele mai vechi timpuri. Astfel aveti toate motivele pentru a apela la o pensiune in Pojorata sau Malini, pentru a petrece sarbatorile, sau pentru a te relaxa in concediu.

Camerele Pensiunii Bucovina Malini, o pensiune de 4 stele sunt echipate modern si primitoare. Acestea iti vor face vacanta cum ai visat iar, referitor la meniu, va puteti oricand infrupta din traditiile bucovinene.